top of page

Qui som ?

Som un grup de gent enamorats de la fotografia, i si tu també ho ets T'ESPEREM per a què formis part aviat de FOTO CAMP REUS
Gaudir de la fotografia tant en l'àmbit personal com de grup, i promoure-la com a mitja de difusió de la cultura i del medi natural, son les nostres principals finalitats. La nostra caminada com a col·lectiu l'iniciàrem a finals de l'any 2006. Des d’aleshores s'han incorporat nous membres, hem presentat un nombre important d'exposicions fotogràfiques arreu de les nostres contrades, amb temàtiques molt diverses i hem participat en concursos de fotografia, obtenint, en molts d'ells, premis i accèssits. El setembre del 2015 ens constituírem com a entitat per integrar-nos de forma oficial en el teixit cultural de Reus Us convidem a conèixer-nos una mica més, per la qual cosa ens trobareu a l’estatge de FOTO CAMP REUS, situat a la seu de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, al Raval Robuster n. 34, de Reus.

i

Que fem ?

La fotografia és considerada un art, una eina per poder expressar i transmetre emocions, idees, conceptes, ..., i és per això que aprendre, compartir experiències i intercanviar coneixements, formen part important de la raó de ser de la nostra Associació i per tant de les ACTIVITATS que en ella es desenvolupen. Entre les que podem destacar:

SORTIDES periòdiques a indrets característics per a l’obtenció d’imatges fotogràfiques.
TERTÚLIES setmanals on es comenten les fotos realitzades per als socis o d'altres aspectes relacionats amb la fotografia.
Realització d’EXPOSICIONS de fotografies tant col·lectivament com a individual.
Participació en nom de FOTO CAMP REUS o a títol individual, en CONCURSOS de fotografia.
Organització de CURSOS, xerrades, conferències, etc. de qualsevol aspecte relacionat amb la fotografia.
Participar com a membres de la Federació Catalana de Fotografia en les activitats propies de la Federació, (lligues-exposicios-etc..)
bottom of page